Om mig

thereseborssen.jpg

Jag heter Therese Kristina Borssén och kommer från hjärtat i Dalarna, Rättvik! Mitt yrke är slalomåkare, jag har åkt skidor så länge jag har kunnat gå, skidåkning är en väldigt stor del i mitt liv! Jag har gått skidgymnasium i Järpen i fyra år och efter det flyttade jag till Stockholm, anledningen var att det fanns en snygg kille där som hette Jojje, jag hade många vänner där och det blev för mig mycket enklare att resa till träning och tävling runt om i världen, och för att Stockholm är en underbart fin stad!

Om jag ska skriva lite fakta om mig själv så tycker jag att det här är det mest intressanta:

Jag älskar Dalarna
Mina favorit färger är turkos och lila
När jag är ute och reser brukar jag läsa böcker och mycket tidningar, mest inredningstidningar och lyssna på min ipod, finns det wireless använder jag min mac väldigt flitigt.
Mina intressen förutom skidor är…Sport i allmänhet, jag cyklar, springer, Paddlar kajak, jag gillar att åka motorbåt och att segla, efter att jag seglade Gotland runt, inredning och att hänga med mina vänner…
Det jag föredrar att äta är grillat kött med rotfrukter i ugn och någon härligt sås! eller lax med bönsalad och lime sås.
Min familj: Består av min kille Jojje, min pappa och mamma, systrarna Linda och Sara, Systersonen Emil, och hundarna Trixi (tax) och Smilla (bordercollie/flat)

Det var lite om mig!


tessan-07-07-14.jpg