Premiären allt närmare!!!

Nu har vi varit i Tärnaby under en veckas tid, och mitt internet har strulat, alltså har jag inte kommit in på min blogg!!! Men nu får ni en uppdatering:) Vi kom till Tärnaby förra torsdagen, efter att ha varit hemma i sthlm några dagar så kändes det väldigt skönt att komma tillbaka till skidåkningen igen, och få åka massa slalom! Det har gått bra för oss alla, så jag tror verkligen på bra resultat i Levi!!!
Igår fick vi uppleva renskiljning, en upplevelse utan dess like! när vi kom fram såg vi några tusen renar springa runt runt i en ring, det var märkning av kalvar, lasson slängdes och märkningen var igång! vilken mäktig syn! Och det häftigaste av allt var att när man ville gå till mitten av denna ”renring” så skingrade sig renarna, dom springer inte på en som en flock med hästar säkert skulle gjort! det var som när jesus gick på vattnet… super coolt!
Vi ligger just nu på ett hotellrum i Luleå, imorgon åker vi vidare på den snörökiga vägen och hoppas på att inom fyra timmar vara på plats, och med Rally Calle kanske det kan vara möjligt!

Mätta och belåtna hänger vi nu några timmar innan vi ska sova, det är så skönt att vara hemma i Sverige igen, svensk mat och svensk tv slår mycket!

Detta inlägg publicerades i 1. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Premiären allt närmare!!!

  1. Lars-Erik skriver:

    Stå på Therese!
    Häller tummarna och är övertygad om att det går bra.

Lämna en kommentar